Binnen Steigerhout

De binnenkant van je huis een modern en uniek tintje geven? Dan is steigerhout ideaal. Denk bijvoorbeeld aan een bank van steigerhout of zelfs een bed van steigerhout. Steigerhout ziet er oud uit, maar het wordt momenteel vaak gebruikt voor het bouwen van meubelen. Dit geldt niet alleen voor tuinmeubelen, ook binnenmeubels kunnen prima gemaakt worden met steigerhout. Denk bijvoorbeeld aan een bed van steigerhout of een eettafel.

Bij Tijd voor Steigerhout geven we je graag inspiratie en ideeën hiervoor. Scroll naar beneden voor onze blog artikelen voor steigerhout voor binnen. 

tijdvoorsteigerhout contact section

Steigerhout voor binnen

Inspiratie

Ben je op zoek naar ideeën om binnenmeubelen te maken van steigerhout? Op Tijd voor Steigerhout vind je blog artikelen over diverse meubelen van steigerhout. Ontdek de artikelen hieronder!

tijd voor steigerhout bank 02

Bank van steigerhout

Een nieuwe bank kopen is uiteraard niet iets dat je elke dag doet. Wanneer het dan eenmaal zover is, is..
Steigerhouten tafel (1)

Tafel van steigerhout

Oplettende volgers van interieurtrends zal het niet ontgaan zijn dat steigerhout de laatste jaren flink aan..
tijd voor steigerhout bed

Bed van steigerhout

Door het feit dat steigerhout de laatste jaren duidelijk populairder is dan voorheen zijn er..
Steigerhouten bureaublad

Bureaublad van steigerhout

Het bureaublad is een van de belangrijkste onderdelen van je bureau. Hierbij is het ten..
tijd voor steigerhout hoek bureau 02

Hoekbureau van steigerhout

Wanneer je thuis een prettige werkplek wilt creëren en de kamer waarin je dat wilt doen is relatief klein, dan..
Steigerhouten keuken (1)

Keukenmeubelen van steigerhout

De laatste pakweg tien jaar is steigerhout duidelijk populairder geworden. In woningen van..
Bar van steigerhout

Bar van steigerhout

Ben je de eigenaar van een café en zou je je bar wel weer eens een nieuwe look willen geven?

Binnen steigerhout

Wil je ook de leukste ideeën voor steigerhout voor binnen?

Wil je zelf meubels maken van steigerhout voor binnen, maar weet je niet wat voor steigerhoutenmeubels je moet maken voor je woonkamer? Of wil je een unieke keukenkast maken met steigerhout? Dan vind je op Tijd voor Steigerhout de leukste ideeën en inspiratie. Zo kan jij erachter komen wat je allemaal zelf kunt maken voor in je huis. Met onze ideeën kun je meteen aan de slag.

Steigerhout voor op het kantoor

Op kantoor is het bureaublad een van de belangrijkste onderdelen. In deze ruimte kan sfeer gecreëerd worden door middel van een bureaublad van steigerhout. Het is gemakkelijk zelf te maken en past bij elke interieurstijl. Wil je weten welke voordelen aan een bureau van steigerhout zijn verbonden? Lees dan snel onze artikelen.

Steigerhout voor de keuken

Keukenmeubelen van steigerhout zijn sterk en is de laatste jaren behoorlijk populair geworden. Als je de ruimte hebt, bedenk je eens hoe stoer het eruit zou zien als er een prachtige houten bar in de keuken staat. Dat is gelukkig niet zo moeilijk. Steigerhout heeft een uitgesproken uiterlijk, staat heel stoer en is een echte eyecatcher in de keuken.

Steigerhout in de woonkamer

Steigerhout is perfect te gebruiken voor meubelen in de woonkamer. Door steigerhout toe te voegen aan het interieur, krijgt de woonkamer een warmere uitstraling. Dit staat perfect bij kleuren zoals groen, wit, grijs en bruin. Als je bijvoorbeeld een bank van steigerhout maakt, hoef je daarna alleen nog maar te zorgen voor goede en mooie kussens. Zo heb je een stijlvolle bank, waarbij je de kussens waar nodig gewoon kunt vervangen.

Steigerhout in de slaapkamer

Om een rustige sfeer te creëren in je slaapkamer, wil je gebruik maken van rustige en sfeervolle kleuren. Meubelen van steigerhout passen hier perfect bij. Zo kun je heel goed een bed van steigerhout in combinatie met een tafel van steigerhout plaatsen in je slaapkamer. Dit zorgt voor eenheid, rust en sfeer.