Steigerhout Buiten

Ook de buitenkant van het huis kun je een uniek tintje geven met steigerhout. Denk bijvoorbeeld aan een loungeset of een tuinkast van steigerhout. Bovendien kun je de tuin bekleden met steigerplanken. 

Benieuwd naar wat je nog meer met steigerhout kunt doen? Bij Tijd voor Steigerhout geven we je graag inspiratie voor de buitenmeubelen. Scroll naar beneden voor onze diverse artikelen over steigerhout. 

buiten header image

Steigerhout voor buiten

Ben je op zoek naar ideeën om tuinmeubelen te maken van steigerhout? Op Tijd voor Steigerhout vind je blog artikelen over diverse meubelen van steigerhout. Ontdek de artikelen hieronder!

Overkapping en fietsenberging in één

Een overkapping en fietsenberging in één is een slimme en praktische oplossing voor als je weinig ruimte hebt. Lees hier meer.

De schutting als eyecatcher

Zo zorg jij ervoor dat jouw schutting een eyecatcher wordt. Hoe? Laat je inspireren door de tips en mogelijkheden in dit artikel.
tijd voor steigerhout plantenbakken 02

Plantenbakken van steigerhout

Zeker als je een tuin hebt met een groot terras is het aantrekkelijk om een aantal plantenbakken..

Buiten steigerhout

Wil je ook de leukste ideeën voor steigerhout voor buiten?

Wil je zelf meubels maken van steigerhout voor buiten, maar weet je niet wat voor buitenmeubels je moet maken? Of wil je een unieke buitenkast maken met steigerhout? Dan vind je op Tijd voor Steigerhout de leukste ideeën en inspiratie. Zo kan jij erachter komen wat je allemaal zelf kunt maken voor buiten. Met onze ideeën kun je meteen aan de slag.

Decoratie van steigerhout voor buiten

Het is heel leuk je tuin te decoreren met leuke elementen. Houten elementen zorgen hierbij voor een natuurlijk uiterlijk, wat goed past bij de omgeving. De kleuren zijn neutraal en kunnen soms verschillen. Om een extra draai te geven aan je planten, kun je deze in plantenbakken van steigerhout plaatsen. Dit staat perfect bij een tuin met een groot terras.

Meubelen van steigerhout voor buiten

Tegenwoordig gebeurt er veel meer in de tuin dan alleen maar even van het zonnetje genieten. De tuin wordt soms ook wel gezien als een verlengstuk van het huis, maar dan buiten. Er worden uren gespendeerd op heerlijk zittende banken. Deze banken kun je maken met steigerhout. Denk eens aan een loungeset van steigerhout. Heel gunstig, want door het zware materiaal waait het niet zomaar weg. Wil je hier meer over weten? Lees onze artikelen.